Ook verlichting en schilderwerk werden aangepakt In alle rust kunnen sporten dankzij een goede akoestiek Allceiling akoestische elementen

Akoestische plafondpanelen

Als u een fraaie oplossing zoekt om de akoestiek van uw ruimte te verbeteren, dan is Allceiling interessant. Allceiling is een akoestisch plafondpaneel van hoge kwaliteit met een hoge absorptiewaarde.

Allceiling akoestische plafondpanelen zijn geschikt voor vrijwel iedere ruimte. Zo ziet u hieronder hoe we Allceiling plafondpanelen in het restaurant van Hudson's Bay in Amsterdam geplaatst hebben. Ze vallen nauwelijks op, omdat we ze in het zwart (Raven Black) gespoten hebben.

Akoestische plafondpanelen in Hudson's Bay

Allceiling akoestische plafondpanelen zijn kaderloos en standaard leverbaar in 4 verschillende kleuren: Pure White, Concrete Grey, Anthracite Grey en Raven Black. Heeft u een andere kleur nodig, dan kan dat ook. We kunnen de panelen op maat in iedere kleur spuiten.

Hieronder ziet u de kleur Pure White in een kantoortuin van BluePrint Automation.

Blueprint-akoestiek-kantoor.jpg

Welke vormen plafondpanelen zijn er?

Allceiling plafondpanelen zijn er in verschillende vormen en maten. De populairste is het paneel dat hierboven afgebeeld is, de rechthoekige variant. Ook het driehoekige paneel passen we steeds vaker toe en geeft, mits professioneel bevestigd, de ruimte een speels karakter. Hieronder ziet u een voorbeeld van een akoestische driekhoek in een school.

akoestisch_paneel_onderwijs_allceiling_13_1800x1200.JPG

Wilt u geen rechthoek, maar ook geen driehoek aan het plafond? Dan spreekt misschien de akoestische cirkel u aan. Ook deze kan in alle kleuren gespoten worden en bevat dezelfde kwalitatieve kenmerken als de andere vormen van Allceiling.

akoestisch_paneel_horeca_allceiling_cirkel_1_1800x1200.JPG

Montage van de plafondpanelen

Het plafondpaneel wordt met haken aan het plafond gemonteerd of door een ketting of staaldraad verlaagd aan het plafond opgehangen. Met behulp van haaklatten kan Allceiling ook aan de wand worden gemonteerd.

We houden voor de planning van onze monteurs graag rekening met de piekuren van uw organisatie, zodat u vrijwel geen last heeft van onze werkzaamheden.

Zoekt u iets anders voor het plafond?

Zijn de voorbeelden die we op deze pagina voorbij hebben laten komen, niet overtuigend genoeg? We kunnen ook akoestische cilindersakoestische kubussen of akoestische baffles aan het plafond hangen.

Voor welke ruimte zijn de plafondpanelen geschikt?

Allceiling akoestische plafondpanelen kunnen in vrijwel iedere ruimte toegepast worden, zoals restaurants, scholen, kantoren en woonkamers. Na het bevestigen van de panelen zal de akoestiek van de ruimte aanzienlijk verbeteren vanwege de hoge absorptiewaarden van dit product.

Interesse?

Neem contact met ons op om een offerte op te vragen.

U kunt de akoestische plafondpanelen ook online bestellen en zelf monteren via onze eigen webshop in akoestische materialen.

 

Advies op maat