Akoestisch adviesbureau

Wilt u een eind maken aan die vervelende nagalm? Of zeker weten dat uw nieuwe ruimte over een ideaal akoestisch klimaat beschikt?

Allkoestiek is een akoestisch adviesbureau dat niet alleen adviseert, maar ook een uitstekende oplossing kan implementeren. Dat doen we voor allerlei ruimtes, zoals restaurants, callcenters, kerken, kantoren, productiehallen, recepties, boardrooms, vergaderzalen, gymzalen en scholen.

Akoestisch adviesbureau Allkoestiek geeft een betrouwbaar en professioneel advies over het akoestisch klimaat van uw bestaande ruimte. Dat doen we met een nagalmmeting. Dat is een akoestisch onderzoek waarmee we de huidige akoestische conditie van de ruimte exact in kaart brengen. Het advies dat eruit komt rollen, lost gegarandeerd het probleem op.

Wat ons kenmerkt, is dat we akoestische uitdagingen niet uit de weg gaan. Sterker nog, des te groter de uitdaging, hoe fanatieker we worden. We vinden vrijwel overal wel een oplossing voor.

Welke uitdaging heeft u voor ons?Akoestiek wordt trouwens vaak verward met een geluidstechniek. Daarom gebruiken wij nog weleens het woord ruimte-akoestiek. Hierbij moet u denken aan ruimten waarin een teveel aan galm of echo heerst en aan situaties waarin de spraakverstaanbaarheid (klaslokaal) of privacy (behandelkamer van een arts) een belangrijke rol speelt.

De kracht van akoestisch adviesbureau Allkoestiek is dat we diepgaande akoestische kennis combineren met jarenlange ervaring in de praktische realisatie van akoestische projecten. Ons productengamma is herkenbaar aan het kenmerkende "all" logo in de productnaam waarvan naast exclusieve licenties ook tal van producten en oplossingen in eigen huis ontwikkeld zijn.