De garanties van Allkoestiek...

..een prima werkende oplossing voor uw akoestisch probleem
..mooie en esthetisch passende producten voor ieder budget
..levering of complete montage van A t/m Z en tip-top geregeld
Lees het Allkoestiek stappenplan

Plafondeiland

Een plafondeiland is een aan het plafond afgehangen element met of zonder kader.

Een plafondeiland heeft een moderne en minimalistische uitstraling. Een plafondeiland is verkrijgbaar in diverse soorten, maten en vormen. Zo kunt u kiezen voor een rond plafondeiland, maar ook een vierkant of rechthoekig exemplaar behoort tot de mogelijkheden. Zelfs maatwerk in een speciale vorm is mogelijk. Het element wordt met behulp van haken aan een horizontaal of hellend plafond opgehangen. Bij een grotere spouwruimte maken we gebruik van vaste of verstelbare staalkabels. Een plafondeiland is vooral mooi in combinatie met een industrieel ingerichte hoge ruimte met een betonnen plafond en installaties in het zicht. Bijkomend voordeel is dat een plafondeiland een “dubbelzijdige” akoestische werking heeft waardoor u meer absorptierendement per m² heeft. Een plafondeiland is ook zeer geschikt in combinatie met betonkernactivering.

Naar Allkoestiek voor een kwalitatief hoogwaardig plafondeiland

Wanneer u op het internet gaat zoeken naar bedrijven die een plafondeiland aanbieden, dan komt u terecht bij de meest uiteenlopende bedrijven. Echter, wanneer u wilt wel verzekerd zijn van een hoogwaardige akoestische en esthetische kwaliteit van het plafondeiland en u wilt hier niet teveel voor betalen, dan bent u bij Allkoestiek aan het juiste adres. Bij ons profiteert u van een goede kwaliteit-prijsverhouding, zowel voor een plafondeiland als voor al onze andere produkten en diensten. Daarnaast verzorgen wij ook de complete professionele montage op locatie wanneer u dat wenst.

Contact

Heeft u interesse in een plafondeiland? Neem dan eens een kijkje op de website van Allkoestiek in onder andere de rubriek Allceiling. Op de website vindt u meer informatie over al onze diensten en produkten, waaronder ook het plafondeiland. Heeft u nog vragen of wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen? Bel dan naar 0342-464153 of stuur een mail naar info@allkoestiek.nl. U kunt ook het contactformulier op onze website gebruiken.

Advies op maat