Nagalmtijdmeting in een sporthal

De garanties van Allkoestiek...

..een prima werkende oplossing voor uw akoestisch probleem
..mooie en esthetisch passende producten voor ieder budget
..levering of complete montage van A t/m Z en tip-top geregeld
Lees het Allkoestiek stappenplan

Nagalmtijdmeting

Als u het vermoeden heeft dat de akoestiek in (één van) uw ruimte(s) slecht of onvoldoende is, dan kunt u door Allkoestiek een nagalmtijdmeting laten uitvoeren.

Met behulp van een alarmpistool of ruisbron creëren onze specialisten het benodigde brongeluid, terwijl ze vervolgens met gekalibreerde en gecertificeerde meetapparatuur de ruimte akoestisch in kaart brengen. Ze bepalen niet alleen de gemiddelde nagalmtijd, maar ook de nagalmtijden in de verschillende octaafbanden waardoor een compleet beeld van de ruimte ontstaat en de frequentie gebieden waar de problemen zich voordoen kunnen worden aangepakt. 

In sommige gevallen zijn er meerdere nagalmtijdmetingen op verschillende ontvangstposities nodig. Dat is afhankelijk van de grootte, vorm en inrichting van een ruimte. Van de uitkomsten wordt in elke octaafband een gemiddelde vastgesteld, dat als uitgangspunt dient voor onze conclusies en aanbevelingen. We presenteren een compleet eindrapport, waarna we met u om de tafel gaan zitten om te kijken welke akoestische oplossingen mogelijk én (financieel) haalbaar zijn. Daarbij houden we ook rekening met uw wensen op het gebied van esthetiek.

Laat een meting uitvoeren

Garantie en teruggave regeling

Door het laten uitvoeren van een nagalmtijdmeting kunnen wij de akoestische situatie exact voor u in kaart brengen. De kosten voor een meting varieert afhankelijk van de situatie. Wanneer u een meting laat uitvoeren krijgt u van ons een 100% tevredenheidsgarantie op een echt werkende oplossing. Wanneer er na de meting door Allkoestiek materialen en/of diensten worden geleverd dan krijgt u de gemaakte kosten voor de meting geheel of gedeeltelijk terug afhankelijk van de ordergrootte. Een en ander staat helder vemeld in onze aanbieding voor het uitvoeren van een nagalmtijdmeting. Uiteraard worden de meetresultaten uw eigendom ook wanneer u met een andere partij in zee gaat voor levering en/of montage van materialen. Hiermee heeft u de garantie van een onafhankelijk advies. Tevens kunnen wij u op deze wijze goed van dienst zijn en blijft goed advies op locatie betaalbaar.

Neem contact met ons op voor advies of het maken van een afspraak

Wilt u op basis van de resultaten, onze conclusies en het advies een vrijblijvende offerte ontvangen voor het leveren en (eventueel) monteren van akoestische oplossingen, dan stellen wij deze uiteraard graag voor u op.

Bel voor meer informatie, advies of een afspraak naar 0342-464153 of mail naar info@allkoestiek.nl.

Advies op maat