Akoestische sportzaalpanelen aan de wand lossen akoestisch probleem op

De garanties van Allkoestiek...

..een prima werkende oplossing voor uw akoestisch probleem
..mooie en esthetisch passende producten voor ieder budget
..levering of complete montage van A t/m Z en tip-top geregeld
Lees het Allkoestiek stappenplan

Nagalm berekenen

Door de nagalm van een ruimte te berekenen, wordt de basis voor een prettig akoestisch klimaat gelegd. De meetwaarden afkomstig uit de nagalmtijdmeting worden gebruikt om het tekort en daarmee de hoeveelheid toe te voegen geluidsabsorptie nauwkeurig te kunnen bepalen.

Wanneer nagalm berekenen?

Het is handig om de nagalm te berekenen...

  • Als u het idee heeft dat de akoestiek in een bepaalde ruimte in uw pand verbeterd moet worden
  • Als u een nieuw pand van een prettige akoestiek wilt voorzien
  • Als u twijfelt over de huidige akoestische oplossing

Wilt u de nagalm laten door een vakbekwaam bedrijf laten berekenen? Dan bent u van harte welkom bij Allkoestiek.

Kan van iedere ruimte de nagalm berekend worden?

Ja, dat kan. Het berekenen van de nagalm doen we op basis van een simulatiemodel. Hierbij wordt gebruikgemaakt van een uitgebreide bibliotheek referentie-absorptiewaarden van veelgebruikte afwerkingsmaterialen. Zo weten we precies wat in uw ruimte noodzakelijk is.

Voor situaties waarin (nog) niet gemeten kan worden omdat u bijvoorbeeld nog middenin de ontwerpfase zit, kunnen we toch een voorspelling doen van het te verwachten akoestisch klimaat in de ruimte wanneer deze is gerealiseerd.

Om de nagalm in de schetsfase te berekenen, hebben we specificaties nodig van de materialen die gebruikt gaan worden voor afwerking van wanden, vloeren en plafonds. Ook zijn de bouwtekeningen van belang. Met behulp van deze informatie kunnen wij de te verwachten nagalm berekenen en hiermee kunnen akoestische problemen in een ruimte al in de ontwerpfase voorkomen worden.

Contact

We berekenen graag voor u de nagalm tegen een vooraf overeengekomen tarief. Wilt u de nagalm laten berekenen of heeft u interesse in meer informatie of advies? Neem dan contact met ons op via 0342-464153 of info@allkoestiek.nl. U kunt ook gebruikmaken van het contactformulier.

Wij zijn u graag van dienst.

Advies op maat