Privé zwembad Familie Vervaeke in Roeselare (B) - Allceiling® akoestisch element "WATERPROOF"

De garanties van Allkoestiek...

..een prima werkende oplossing voor uw akoestisch probleem
..mooie en esthetisch passende producten voor ieder budget
..levering of complete montage van A t/m Z en tip-top geregeld
Lees het Allkoestiek stappenplan

Akoestische spuitwerk

Akoestische panelen, die in de regel met name aan het plafond en de wanden worden gemonteerd, zijn er in allerlei soorten en maten. Het karakter, de functie en de vorm van de ruimte, het beoogde nut, uw esthetische wensen en uw budget zijn elementen die een rol spelen bij de uiteindelijke keuze. Als uitgangspunt van ons advies dient een nagalmtijdmeting, die onze experts met specialistische en gekalibreerde apparatuur uitvoeren. Hiermee heeft u de garantie op een werkende oplossing.

Bij Allkoestiek zijn we eigenlijk van alle markten thuis. We kunnen u helpen in uw privé-situatie, maar zijn ook experts op het gebied van kerken, gymzalen, restaurants, scholen en kantoorpanden.

Akoestische panelen voor gymzalen

In gymzalen, waar de weerkaatsing van geluid (een stuiterende bal, het fluitje van de scheidsrechter) vaak een hinderlijke factor is, kunnen met de juiste panelen verbluffende resultaten worden bereikt.

Akoestische panelen voor kerkgebouwen

Kerkgebouwen worden geroemd om hun geweldige akoestiek, maar door de grote ruimte zijn sprekers er vaak nauwelijks verstaanbaar. Met de juiste akoestische panelen kunnen bezoekers niet alleen genieten van de muziek, maar ook nog eens verstaan wat de predikant voordraagt.

Akoestische panelen voor kantoorpanden

In kantoorpanden blijkt het voor werknemers soms een uitdaging om zich te concentreren, omdat de telefoontjes van collega’s door de slechte akoestiek letterlijk te volgen zijn. Dat heeft een nadelig effect op de concentratie en de productiviteit. Met de plaatsing van de juiste akoestische panelen behoren deze irritaties tot het verleden.

Akoestische panelen voor restaurants

In restaurants wordt een slechte akoestiek vaak tastbaar in de vorm van een hinderlijke echo. Als deze aanwezig is, dan kunnen uw klanten ook ‘meegenieten’van de gesprekken die aan naburige tafels worden gevoerd. Daarmee scoort u minpunten, die uw gasten zeker mee zullen nemen in hun evaluatie. Zorg voor een goede akoestiek, dan blijft het gesprek aan tafel ook echt een tafelgesprek. Akoestische panelen kunnen daarbij zeker helpen.

Akoestische panelen voor woonkamers

In huiskamers is het soms ook zoeken naar de juiste balans. U wilt televisie kijken, terwijl uw partner een telefoongesprek voert en de kinderen ondertussen aan het spelen zijn. Het gevolg: een kakafonie aan geluid. Ook voor de woonkamer heeft Allkoestiek even fraaie als nuttige oplossingen in huis.

Neem contact met ons op voor advies of het maken van een afspraak 

Voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte kunt u bellen naar 0342-464153 of mailen naar info@allkoestiek.nl.

Uiteraard kunt u ook gebruik maken van ons contactformulier.

 

Advies op maat