Akoestiek vergaderruimte verbeteren

In een spreek- of vergaderruimte is de akoestiek van groot belang.

Spraakverstaanbaarheid van belang voor zowel spreker als luisteraar

De spreker moet goed verstaanbaar zijn zodat de luisteraars ontspannen kunnen luisteren. Zodra de akoestiek niet in orde is zal de spreker zich meer moeten inspannen om zich verstaanbaar te maken. Luisteraars zullen op hun beurt weer sneller afgeleid worden omdat de inspanning van het luisteren te groot is. Zowel de spreker als luisteraar zullen sneller vermoeid raken met zelfs klachten als hoofdpijn aan het eind van de dag tot gevolg.  

Nagalmtijdmeting brengt huidige situatie in kaart

Allkoestiek zal eerst de huidige akoestiek van de vergaderruimte in kaart brengen. Dat kan door het uitvoeren van een nagalmtijdmeting. Met de uitkomst van deze meting zal samen met u gezocht worden naar een akoestische oplossing die binnen uw budget past, bij het interieur past en niet geheel onbelangrijk voldoende geluid absorbeert.

Akoestische oplossing naar uw wens

En op basis daarvan een advies en oplossing aandragen die geheel aansluit op uw wensen. Dankzij onze ervaring en ons breed assortiment kunnen wij onze oplossing garanderen.

Projectvoorbeelden

Akoestische elementen met skyline van wereldsteden sieren vergaderruimten

Akoestische elementen met skyline van wereldsteden sieren vergaderruimten

Inspirerend vergaderen op landgoed Te Werve in Rijswijk tussen akoestische wandpanelen beprint met bekende bouwwerken...

Lees verder

Vergaderen weer mogelijk dankzij goede akoestiek

Vergaderen weer mogelijk dankzij goede akoestiek

Akoestische cilinders blijken een geweldige oplossing in een vergaderruimte met een glazen dak...

Lees verder