Concentratieproblemen door herrie op jouw thuiswerkplek?

De garanties van Allkoestiek...

..een prima werkende oplossing voor uw akoestisch probleem
..mooie en esthetisch passende producten voor ieder budget
..levering of complete montage van A t/m Z en tip-top geregeld
Lees het Allkoestiek stappenplan

Akoestiek verbeteren op jouw thuiswerkplek

Door het verplicht thuiswerken zijn er in woningen op allerlei plekken werkhoeken en werkkamers gecreëerd. Van in de garage tot op zolder zijn in allerijl oplossingen gezocht voor een ideale thuiswerkplek. En wanneer die ruimte niet beschikbaar is wordt er gewoon aan de eettafel gewerkt. De digitale technieken om met elkaar in contact te blijven hebben een enorme vlucht genomen. Maar wat als de techniek op orde is maar je jezelf toch niet verstaanbaar kan maken of gewoonweg het online gesprek niet kan volgen door de herrie om je heen.

Natuurlijk heb je gezocht naar een rustige plek de woning. Maar de plek die je hebt uitgekozen heeft nu ineens een andere functie gekregen. Of misschien was geluid altijd al een probleem in de woonkamer. Om een rustige plek te creëeren moeten er geluidabsorberende materialen toegevoegd worden aan de ruimte. Het geluid blijft dan niet doorklinken in de ruimte maar wordt gedempt. Ook kan het een oplossing zijn om het geluid direct rondom de werkplek te absorberen. De oplossing kan per situatie verschillen en is afhankelijk van plaatsingsmogelijkheden en toepassing.

“Wat kun je doen om een thuiswerkplek
akoestisch te optimaliseren” 

Allceiling® akoestisch element

Een Allceiling akoestisch element is een mooie oplossing boven een tafel of boven een zit-/speelgedeelte in een woonkamer. Daarmee haal je direct veel bronlawaai weg op de plek waar dit gemaakt wordt en wordt voorkomen dat het geluid gaat "rondzwemmen" in de ruimte.

Allceiling boven de eettafel     (artikel gaat onder de foto verder)

Akoestiek in woonkamer verbeteren

Bestel Allceiling in onze webshop

Allpanel® akoestisch paneel 

Alpanel akoestische panelen zijn eenvoudig zelf aan te brengen omdat deze verlijmd worden en qua maatvoering hanteerbaar en makkelijk in te passen zijn. Het is bijvoorbeeld een mooie oplossing op een zolder. De panelen zijn eenvoudig te monteren tegen een hellend dak.

Allpanel op zolderruimte verlijmd    (artikel gaat onder de foto verder)

Akoestiek op zolder verbeteren

Bestel Allpanel in onze webshop 

Allvisual® akoestische afbeelding

Een Allvisual akoestische afbeelding bestaat uit een 50 mm hoog frame dat gemonteerd wordt op de wand. In dit frame wordt een akoestisch transparant doek geplaatst.
Achter dit doek komt een 40 mm dikke A-kwaliteit akoestische vulling. Op het doek kan een afbeelding naar keuze geprint worden.

Staat jouw bureau of werktafel tegen een muur dan is het verstandig deze muur te voorzien van absorberend materiaal. Hierdoor ontstaat een rustige werkplek. Daarnaast is het ook nog eens een mooie aanvulling op het uitzicht. Zoek een foto uit van je favoriete vakantiebestemming en droom af en toe even weg van de thuiswerkplek.

Qua looks en absorptiekwaliteit uiteraard ook een goede interieuroplossing voor in een woonkamer. Gemonteerd kunnen wij zelfs geheel wandvullende visuals leveren. Het antwoord op de vraag of we ook akoestisch behang hebben.

Allvisual bij de eettafel     (artikel gaat onder de foto verder)

Akoestiek verbeteren met Allvisual akoestische afbeelding

Bestel Allvisual in onze webshop 

Allseparator®akoestisch bureauscherm

Een bureauscherm heeft als grote voordeel dat het directe geluid rondom de werkplek gedempt wordt. Daarmee creëer je in het directe geluidsveld van een werkplek rust. De akoestische schermen van Allkoestiek worden op maat gemaakt en passen altijd.

Kies een stofkleur, de gewenste afmeting (hoogte meestal tussen 500 en 600 mm en breedte gelijk aan bureau- of tafelmaat of 50 mm korter) en hoe je het scherm wilt bevestigen of neerzetten (vrijstaand op ronde schijfvoeten of aan het bureaublad met een bladklem).

Allseparator op tafel geplaatst     (artikel gaat onder de foto verder)

Akoestiek op zolder verbeteren

Bestel Allseparator in onze webshop 

Allcube® akoestische kubus

Super effectief en heel eenvoudige te monteren zijn deze "schuimblokken". Verpakt per 2 stuks in een doos kunnen we ze met PostNL versturen. Hang ze direct boven de werkplek of verlijm ze tegen het plafond van de werkkamer of schuine dak van de zolderkamer. Wel buiten handbereik toepassen want het schuim is kwetsbaar.

Allcube boven de werkplek     (artikel gaat onder de foto verder)

Akoestiek verbeteren op uw thuiswerkplek

Bestel Allcube in onze webshop 

Allcylinder® akoestische cilinder

Niet zo gecharmeerd van vierkante blokken dan is dit mogelijk een goed alternatief voor de kubus. Ook deze zijn licht in gewicht en handzaam verpakt. We kunnen ze leveren in lichtgrijs of wit en in een horizontale of verticale uitvoering. Met een ophanghaak om mechanisch te bevestigen of met een koker kit om direct aan het plafond of wand (buiten handbereik) te verlijmen. Standaard in een diameter van Ø150 of Ø240 mm en in verschillende lengtes leverbaar.

Allcylinder in een serre    (artikel gaat onder de foto verder)

Akoestiek verbeteren bij u thuis

Bestel Allcylinder in onze webshop 


Hoe kunnen wij je verder helpen?

Om te bepalen hoeveel er nodig is hebben wij een zo goed mogelijk beeld nodig van de ruimte.
Daarom vragen wij je alvast om een beetje huiswerk te maken:

  • Maak foto's van de ruimte. Maak ook een aantal foto's van het plafond;
  • Bepaal de afmetingen van de ruimte. Graag de breedte, lengte en hoogte (of volume);
  • Geef aan of je zelf wilt gaan monteren of dat wij dat moeten verzorgen.

Verzamel al deze gegevens en stuur dit per mail naar info@allkoestiek.nl of gebruik hiervoor het formulier "Een klein stukje huiswerk"

Aan de hand van deze informatie en wellicht na telefonisch overleg maken wij een voorstel.

Uiteraard kun je ook bellen naar 0342-464130 zodat wij je aan de telefoon direct kunnen adviseren wat voor jouw situatie een passende oplossing is.

Advies op maat