Mediatheek Katholieke Scholengemeeschap Hoofddorp - Allisland® akoestisch eiland Collegezaal Radboud Universiteit Nijmegen - Allcylinder® akoestische cilinder Aula Sint-Vituscollege Bussum - Allcylinder® akoestische cilinder Klaslokaal Beukenrode Onderwijs Doorn - Allceiling® akoestisch element Sporthal Sholengemeenschap Maarsbergen - Allimpact® akoestisch stootvast paneel

De garanties van Allkoestiek...

..een prima werkende oplossing voor uw akoestisch probleem
..mooie en esthetisch passende producten voor ieder budget
..levering of complete montage van A t/m Z en tip-top geregeld
Lees het Allkoestiek stappenplan

Akoestiek school verbeteren

In een school hebben wij te maken met een diversiteit aan ruimten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een klaslokaal, gymzaal, aula, muzieklokaal, leerplein, personeelskamer, bibliotheek of mediatheek.
Iedere ruimte heeft qua akoestiek zijn eigen eisen en randvoorwaarden. Daarom is ons advies om iedere ruimte afhankelijk van het gebruik apart akoestisch in kaart te brengen. Daarnaast is het ook van belang dat er rekening gehouden wordt met de producteigenschappen bij het maken van de juiste productkeuze naast eventuele uiterlijke wensen. Zo is niet ieder akoesitsch product toepasbaar in een gymzaal en heeft een Aula een veel groter volume dan een klaslokaal. En ga zo maar door.

Breed akoestisch assortiment

Dankzij het brede assortiment van Allkoestiek kunnen wij voor al deze toepassingen een akoestische oplossing bieden in een schoolgebouw. Op maat, gekleurd, balvast, stootvast of passend in uw budget veel is mogelijk. Wij garanderen onze oplossingen rekening houdend met de eisen die gesteld worden aan de specifieke ruimten. Op zoek naar een akoestisch oplossing? Zoek uw specifieke ruimte op in onze ruimtezoeker een maak kennis met verschillende oplossingen.

Ruimteakoestiek in Programma van Eisen - Frisse scholen

Voor het realiseren van een frisse school is een programma van eisen opgesteld. Dit is een publicatie van rvo.nl in opdracht van ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Het programma van eisen kan gebruikt worden voor nieuwbouw en voor het verbeteren van bestaande schoolgebouwen. De ruimteakoestiek die nodig is in klaslokaal is omschreven in het programma van eisen. In ons nieuwsartikel "Ruimteakoestiek in programma van eisen voor een frisse school" leest u hier mee over.

Hoe we omgaan met corona

We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Zo bewaren we minimaal 1,5 meter afstand en schudden we geen handen. Afspraken kunnen dus gewoon plaatsvinden, mits u geen gezondheidsklachten heeft.

Projectvoorbeelden

Akoestiek in klaslokaal universiteit

Akoestiek in klaslokaal universiteit

Dat akoestiek in een klaslokaal belangrijk is ondervond men al snel bij de Radboud universiteit in Nijmegen...

Lees verder

School vermindert galm in mediatheek

School vermindert galm in mediatheek

Na renovatie bleek al snel dat er sprake was van teveel galm in de mediatheek...

Lees verder

Slechte akoestiek in gymzaal school aangepakt

Slechte akoestiek in gymzaal school aangepakt

De akoestiek in gymzalen laat vaak te wensen over en maakt gymleraren ziek of zelfs arbeidsongeschikt...

Lees verder

Advies op maat