Kantoorruimten Eyeworks akoestisch optimaal

De garanties van Allkoestiek...

..een prima werkende oplossing voor uw akoestisch probleem
..mooie en esthetisch passende producten voor ieder budget
..levering of complete montage van A t/m Z en tip-top geregeld
Lees het Allkoestiek stappenplan

Werkruimten Eyeworks akoestisch optimaal

Eyeworks is één van de vijf grootste productiebedrijven voor televisie en film ter wereld. In de zomer 2013 werd een nieuwe inspirerende omgeving betrokken in een monumentaal pand aan het Raamplein in Amsterdam. Het authentieke pand is omgevormd tot een modern kantoor met daarin ook speciale ruimten zoals een bioscoop, opnamestudio, montageruimte en een ondergrondse parkeergelegenheid.

Akoestische problemen

De vraag van Eyeworks aan Allkoestiek was om de akoestische problemen in de verschillende werk- en kantoorruimten op te lossen. Men was wel enigszins sceptisch over de haalbaarheid omdat men al een proef door een ander bedrijf had laten maken waar men zowel esthetisch als qua akoestisch effect niet tevreden over was. Onze adequate aanpak sprak meteen aan. Eerst een nagalmtijdmeting op locatie waarna vervolgens ter plekke aan tafel de diverse mogelijkheden zijn besproken en samen met de klant een passend plan van aanpak is vorm gegeven. Direct werd een afspraak gemaakt om twee ruimten als proef uit te voeren zodat men de werking kon ervaren en het een en ander ook esthetisch goed kon beoordelen.

Montage terwijl u werkt

Na montage van de proefruimten werd nog dezelfde dag de keuze gemaakt voor de oplossing van Allkoestiek. Er zat ook wel iets druk op want het een en ander moest gerealiseerd worden voor de opening van het pand op 5 september. Een ander probleem was dat het gebouw al volop in gebruik was en de akoestische aanpassingen daarom plaats moesten vinden tussen de normale werkzaamheden door. In goed overleg met de opdrachtgever en met behulp van een strakke tijdsplanning heeft ons montageteam een geweldige prestatie geleverd. Voor het personeel van Eyeworks nauwelijk overlast, esthetisch een prachtig resultaat en bovenal een echt werkende akoestische oplossing.

Met recht een project om trots op te zijn!

Toegepaste producten

01 - Allceiling

Logo-allceiling-akoestisch-element.png
Minimalistisch en kaderloos paneel voor "zwevende" montage tegen wand, plafond of dak

Lees verder

Advies op maat