Allpicture geeft sfeer en werkt ook nog eens akoestisch Akoestisch schilderij voorzien van zelfgekozen afbeelding Een kijkje in de kantoortuin van Hilti

De garanties van Allkoestiek...

..een prima werkende oplossing voor uw akoestisch probleem
..mooie en esthetisch passende producten voor ieder budget
..levering of complete montage van A t/m Z en tip-top geregeld
Lees het Allkoestiek stappenplan

Hilti neemt akoestische maatregelen in kantoortuin

Allkoestiek werd benadert door Hilti om de akoestiek te verbeteren in hun kantoortuin

Het akoestisch probleem

In een kantoortuin werken veel mensen door elkaar, het heeft zo zijn voor- en nadelen. Voordeel is natuurlijk dat de communicatie lijnen tussen de collega's korter zijn. Groot nadeel is het geluid. Men praat aan de telefoon, collega's hebben onderling overleg en de telefoon rinkelt. Kortom allemaal geluiden door elkaar. Wanneer de ruimte een harde afwerking heeft zal het geluid langer blijven hangen. Het geluid wordt namelijk niet geabsorbeerd maar kaatst terug op de harde afwerking zoals glas, gladde vloeren en gestucte wanden en/of plafonds. Doordat het geluid langer door blijft klinken en er ondertussen weer nieuw geluid gemaakt wordt ontstaat er veel herrie in de kantoortuin. De gevolgen zijn groot voor de mensen op de werkvloer; sneller moe, hoofdpijn en concentratieproblemen. Een goede akoestiek in een kantoortuin is dus van groot belang.

Kantoortuin vraagt om specifieke akoestische eisen

Bij Hilti hebben ze voordat ze intern gingen herindelen meteen de akoestiek meegenomen in de plannen. Dat is handig want dan hoeven de akoestische maatregelen niet achteraf geïntegreerd te worden. Voor Allkoestiek ook geen probleem maar wij denken liever mee in een ontwerpfase. In dit geval is er rekening gehouden met de plaats van de werkplekken, afscheiding tussen de werkplekken wanneer nodig en het directe geluid tussen de collega's. Er zijn dus nogal wat eisen waarmee rekening moet worden gehouden in een kantoortuin.

Allkoestiek helpt

Allkoestiek heeft bij Hilti advies uitgebracht en de akoestische maatregelen geleverd en gemonteerd. In goed overleg met onze planning kon de interne verhuizing volgens planning doorlopen. En natuurlijk hadden onze monteurs Hilti gereedschap bij zich voor de montage.

 

Toegepaste producten

01 - Allceiling

Logo-allceiling-akoestisch-element.png
Minimalistisch en kaderloos paneel voor "zwevende" montage tegen wand, plafond of dak

Lees verder

05 - Allcylinder

logo-allcylinder-akoestische-cilinder.png
Interieurelement om op te hangen of te verlijmen aan het plafond.

Lees verder

Allpicture

logo-allpicture-akoestisch-schilderij.png
Kaderloos interieurelement voorzien van uw eigen afbeelding.

Lees verder

Advies op maat