Gesprekken kunnen in alle rust gevoerd worden Allbaffle® akoestisch keerschot Akoestiek optimaal door juiste verdeling in verschillende kantoorruimten Receptioniste/telefoniste kan gesprekken goed volgen De aangrenzende kantoorruimten ook akoestisch optimaal

De garanties van Allkoestiek...

..een prima werkende oplossing voor uw akoestisch probleem
..mooie en esthetisch passende producten voor ieder budget
..levering of complete montage van A t/m Z en tip-top geregeld
Lees het Allkoestiek stappenplan

Baffles aan plafond verbeteren akoestiek in kantoorruimte

Geofoxx milieu expertise is een succesvolle dienstverlener als het gaat om onderzoek, advies en oplossingen voor milieu-vraagstukken van allerlei aard. Dit milieuadviesbureau heeft vestigingen in Oldenzaal, Tilburg en Gouda. Men is in januari 2014 naar het kantoorgebouw Gouwezone in Gouda verhuisd. Dit gebouw behoort tot de top-10 duurzaamste kantoorgebouwen in Nederland.

Garantie door Allkoestiek 100% tevredenheid

Geofoxx wilde garanties

Na de ingebruikname van het kantoor kwam al snel aan het licht dat er een akoestisch probleem was. Na op internet gezocht te hebben kwamen ze terecht bij een webshop.
Deze webshop maakte een inschatting op afstand wat nodig zou zijn om de akoestiek te verbeteren. Geofoxx had hier echter geen vertrouwen in en wilde garanties. Deze kon de webshop echter niet geven en daarom heeft dit milieuadviesbureau verder gezocht naar een andere aanbieder en werd Allkoestiek in de arm genomen om tot een gegarandeerde oplossing te komen.

Na contact met Allkoestiek was een afspraak voor een nagalmtijdmeting snel gemaakt. Na de meting werden de mogelijkheden doorgesproken en ging onze adviseur met een hoop huiswerk terug naar kantoor om een gefundeerde aanbieding uit te werken.

Zoeken naar geschikte oplossing

De opdrachtgever had al een voorkeur voor baffles aan het plafond. Hier heeft onze adviseur Edwin de Kort op voortgeborduurd. Er zijn verschillende varianten akoestische keerschotten op de markt. De basis is een verticale plaat aan het plafond in een bepaalde afmeting, maar het materiaal is verschillend. Allkoestiek levert de Allbaffle met drie verschillende basismaterialen namelijk AC, AS, AW. De variant AC bestaat uit minerale wol, AS uit akoestisch lichtschuim en AW uit polyesterwol.

De varianten Allbaffle AC en Allbaffle AS werden meegenomen in de berekeningen. Al snel bleek dat de Allbaffle AC de beste oplossing was om met name het akoestisch probleem laagfrequent goed aan te pakken.

(Artikel gaat onder foto door)

Baffle-akoestiek-kantoor.jpg

Controlemeting bevestigt uitstekende resultaat

De gefundeerde offerte met garantie op de aangeboden oplossing gaf de doorslag om Allkoestiek de opdracht te verstrekken. Hierna is er direct een afspraak op locatie gemaakt om een precisiemeting te doen in ruimten. Hierna kon ons plan met de opdrachtgever besproken worden.

Na de montage heeft er op verzoek van de opdrachtgever nog een controlemeting plaatsgevonden. Daarmee werd voor de al tevreden opdrachtgever bevestigd dat de akoestiek op orde was.

Neem contact op

Laat een meting uitvoeren

Link naar de website van Geofoxx

Toegepaste producten

09 - Allbaffle

logo-allbaffle-akoestisch-keerschot.png
Verticaal te monteren keerschot voor toepassing in hoge ruimten.

Lees verder

Advies op maat