De stuurhut van de Loodsboot Polaris Allpanel akoestische panelen

De garanties van Allkoestiek...

..een prima werkende oplossing voor uw akoestisch probleem
..mooie en esthetisch passende producten voor ieder budget
..levering of complete montage van A t/m Z en tip-top geregeld
Lees het Allkoestiek stappenplan

Akoestische panelen aan boord van schip

Nadat de Polaris in gebruik was genomen werd al snel duidelijk dat de galm in de stuurhut veel te veel was. In onderstaande film over de Polaris zijn de akoestische panelen nog niet gemonteerd. U kunt het probleem horen.

Duidelijk hoorbare communicatie van groot belang

De Polaris is gemiddeld 3 weken op zee. Dat betekend dat er dag en nacht gewerkt wordt in de stuurhut. Er wordt veel gecommuniceerd onderling maar ook met andere schepen en de kustwacht. De spraakverstaanbaarheid is hier dan ook van groot belang.

Goede akoestiek in stuurhut van schip maakt spraakverstaanbaarheid optimaal

Een ruimte met een slechte akoestiek maakt de spraakverstaanbaarheid dramatisch. Hetgeen, zeker in dit geval, grote gevolgen kan hebben. Het Loodswezen heeft namelijk een verantwoordelijk taak. Door een slechte spraakverstaanbaarheid zal er ook sneller concentratieproblemen optreden bij de bemanning. Het kost namelijk veel moeite om jezelf verstaanbaar te maken en om je goed verstaanbaar te maken. Kortom een goede akoestiek lost al deze problemen op.

Van A tot Z een tevreden klant

Allkoestiek heeft hier een nagalmtijdmeting gedaan, een advies gemaakt en de levering en montage verzorgt van Allpanel akoestische panelen. Van A tot Z een tevreden klant.

Toegepaste producten

Allisland

logo-allpanel-akoestisch-paneel.png
Luxe paneel met omlijsting voor wand en plafondtoepassing.

Lees verder

Advies op maat