Vergaderen weer mogelijk dankzij goede akoestiek

Dat akoestiek belangrijk is in een vergaderruimte ondervond Nachtzon Media in Hilversum al snel. De nieuwe vergaderruimte was simpelweg onbruikbaar.

Harde materialen absorberen geen geluid

Zoals op de foto's wel duidelijk is, hebben wij hier te maken met een glazen dak. Glas is een zeer hard materiaal dat geluid terugkaatst waardoor het geluid langer in een ruimte blijft hangen. Glas absorbeerd namelijk nagenoeg geen geluid. Andere voorbeelden van akoestisch harde materialen zijn tegels, gestucte wanden maar ook water. Doordat het geluid blijft hangen is spreken in een akoestisch harde ruimte vrijwel onmogelijk laat staan jezelf duidelijk verstaanbaar maken. Kortom werk aan de winkel voor Allkoestiek.

Geluidsgolf-akoestisch-hard-materiaal.jpg

Breed assortiment Allkoestiek biedt oplossing

Soms is het vinden van akoestische oplossingen best een uitdaging, maar dankzij het brede assortiment van Allkoestiek kunnen wij veel kanten op. Dat blijkt ook weer in deze vergaderruimte. Een mooie hoogte om Allcylinder akoestische cilinders toe te passen. En voor onze monteurs geen probleem om deze te monteren.

Na de nagalmtijdmeting werd door Allkoestiek nauwkeurig het aantal akoestische cilinders bepaald. Met onze garantie dat het zou gaan werken was Nachtzon Media snel over de brug en kunnen ze nu in alle rust brainstormen over nieuwe producties.

Neem contact op

Laat een meting uitvoeren

Toegepaste producten

05 - Allcylinder

logo-allcylinder-akoestische-cilinder.png
Interieurelement om op te hangen of te verlijmen aan het plafond.

Lees verder