Allceiling zet de akoestische puntjes op de i in deze inspirerende vergaderruimte In het gezellige café van House of Watt kan nu ongestoord gepraat worden

De garanties van Allkoestiek...

..een prima werkende oplossing voor uw akoestisch probleem
..mooie en esthetisch passende producten voor ieder budget
..levering of complete montage van A t/m Z en tip-top geregeld
Lees het Allkoestiek stappenplan

Het galmde bij House of Watt alle kanten op

House of Watt is niet zomaar een restaurant in Amsterdam. Het is beter te vergelijken met een house waarin je van alles kunt doen. “We zijn een horeca- en evenementenlocatie”, vertelt Elsa Jonker, een van de eigenaren. “Naast dat je bij ons uitstekend kunt ontbijten, lunchen en dineren, hebben we ook plekken waar je kunt flexwerken, vergaderen, borrelen en een feest kunt organiseren.”

Populair

Marktplaats, Bureau Fris, Marqt... Zo'n beetje alle bekende bedrijven lijken House of Watt gevonden te hebben, ondanks dat ze pas sinds september 2017 bestaan. Een kwestie van slimme marketing?

Elsa: “Nee, we hebben niets bijzonders gedaan op dat gebied. Ik denk dat vooral onze aanpak raak is. We hebben gekozen voor een informele stijl, zodat onze gasten het gevoel hebben dat ze in een huiskamer zitten. Het is dan ook bij ons net wat anders vergaderen dan in een hotel.”

“De combinatie van informeel zakelijk ontmoeten, onze goede keuken en vriendelijke medewerkers slaat enorm aan. Veel bedrijven beginnen met een lunch en sluiten de vergadering, strategie- of inspiratiesessie af met een borrel op ons buitenterras.”

Weekend

House of Watt richt zich doordeweeks op de zakelijke klant en in het weekend op gezinnen. “Op zaterdag is House of Watt een plek voor familielunches, feestjes en een borrel, bijvoorbeeld op ons terrasElke zondag organiseren wij leuke activiteiten voor onze jonge bezoekers. Denk hierbij aan knutselen, kookworkshops, theater, dansen, uitvinden en nog veel meer. Ons restaurant ligt in een autoluw gebied, wat ideaal is, omdat kinderen lekker kunnen buitenspelen en ouders gewoon even een gesprek met elkaar kunnen hebben. De zondagmiddag sluiten we altijd af met een leuke kinderfilm, voetbalwedstrijd of Formule 1-race in ons theater.”

Voorzichtig

Er is in de hele geschiedenis van het pand aan de James Wattstraat 73 nog nooit aandacht besteed aan de akoestiek, terwijl er wel veel hoge ruimtes zijn. “Dat leverde, als we veel gasten habben, veel echo op”, vertelt Elsa. “In onze eetkeuken zitten vaak zo'n 50 mensen. Het galmde daar dan ook alle kanten op.”

“De eetkeuken heeft Allkoestiek als eerste aangepakt. We wilden graag voorzichtig ervaren wat het effect is en hebben het daarom bewust gefaseerd gedaan. Eerst de eetkeuken, daarna eventueel de andere ruimtes. Net hoe het uit zou pakken.”

“We waren heel tevreden met het resultaat. Na het restaurant hebben we de James laten doen. Dat is een vergaderruimte met een capaciteit van 50 tot 100 mensen. Daar hebben we eerst alleen maar even twee akoestische panelen op laten hangen. Toen we tijdens vergaderingen het grote verschil merkten tussen in de buurt van de panelen zitten of niet, hebben we de hele ruimte aangepakt.”

Moeilijk

“Uiteindelijk hebben we de laatste, voor ons moeilijkste stap gezet, namelijk het café. We zijn trots op die 8-meter-hoge ruimte, met name op het mooie zicht op de flexplekken. We hadden er serieus onze bedenkingen bij om hier akoestische cylinders op te hangen. Hangen die dan niet in het zicht, vroegen we ons af. Allkoestiek heeft goed met ons meegedacht. Het is nog steeds die goede mooie ruimte, maar nu wel met een akoestiek waarin ook grote groepen prettig met elkaar kunnen samenkomen.”

Nieuwsgierig geworden naar House of Watt? Dat kunnen we ons voorstellen. Op hun website is alles te vinden over wat ze voor u kunnen betekenen.

Wilt u ook een ruimte zonder hinderlijke nagalm? Neem dan contact met óns op, want we regelen dit graag voor u.

Toegepaste producten

01 - Allceiling

Logo-allceiling-akoestisch-element.png
Minimalistisch en kaderloos paneel voor "zwevende" montage tegen wand, plafond of dak

Lees verder

05 - Allcylinder

logo-allcylinder-akoestische-cilinder.png
Interieurelement om op te hangen of te verlijmen aan het plafond.

Lees verder

Advies op maat