Een mooi voorbeeld van akoestisch panelen die "niet" mogen opvallen

De garanties van Allkoestiek...

..een prima werkende oplossing voor uw akoestisch probleem
..mooie en esthetisch passende producten voor ieder budget
..levering of complete montage van A t/m Z en tip-top geregeld
Lees het Allkoestiek stappenplan

Akoestische plafondpanelen in Ron Gastrobar Indonesia

Alles klopt aan Ron Gastrobar Indonesia in Amstelveen. De locatie is goed, het restaurant ziet er van binnen super gezellig uit en de twee chef-koks behoren bij de beste van de wereld. Niet gek dus dat ze alleen maar lovende reviews krijgen. Allkoestiek werd gevraagd om de puntjes op de i te zetten van dit toprestaurant.

(Artikel gaat onder foto door)

Akoestiek restaurant gastrobar Indonesia

Chef-koks van Ron Gastrobar Indonesia zijn Ron Blaauw en Agus Hermawan. Beide koks hebben de top van hun vakgebied bereikt. Zo heeft Ron menig Michellin-ster op zijn naam staan en werd Agus door de Indonesische minister van Toerisme verkozen tot ambassadeur voor de Indonesische Keuken in Nederland.

“Ik ga terug naar de basis en maak traditionele gerechten op een nieuwe, moderne manier met de smaken van Indonesië erin verwerkt,” vertelt Agus in een interview met de website Zakenreis.nl.

De restaurants van Ron Blaauw stralen op alle fronten kwaliteit uit, dus ook de akoestiek van Ron Gastrobar Indonesia in Amstelveen mag niets te wensen overlaten. Om de kwaliteit van het restaurant te optimaliseren, werden we uitgenodigd om een nagalmmeting te doen. De uitslag maakte duidelijk wat er nodig was om een ideaal akoestisch klimaat te realiseren.

In overleg kozen we voor een oplossing waarin de akoestische plafondpanelen nauwelijks of niet opvallen. Ziet u op de foto's waar onze Allceilings bevestigd zijn?

"Het is allemaal meer dan goed opgelost door Allkoestiek", vertelt restaurantmedewerker Kim van Raak. "Onze gasten hadden geen last van de montage, omdat alles buiten openingstijden gerealiseerd werd. We zijn enorm tevreden over het resultaat."

 

Toegepaste producten

01 - Allceiling

Logo-allceiling-akoestisch-element.png
Minimalistisch en kaderloos paneel voor "zwevende" montage tegen wand, plafond of dak

Lees verder

Advies op maat