Maatwerkdelen tussen de technische installaties aan het plafond Stoer kantoor akoestisch in orde Door de hoge ruimte kunnen de elementen speels opgehangen worden Modern kantoorpand te Amsterdam

De garanties van Allkoestiek...

..een prima werkende oplossing voor uw akoestisch probleem
..mooie en esthetisch passende producten voor ieder budget
..levering of complete montage van A t/m Z en tip-top geregeld
Lees het Allkoestiek stappenplan

Akoestiek verbetert in kantoorpand met industriële look

Minimalistische ingerichtte kantoren zijn hip. Geen saaie systeemplafonds meer maar een stoere industriële look waar de installaties in het zicht zitten.

Hinderlijke galm in kantoorruimte

Daardoor worden de ruimten hoger en kijk je rechtstreeks tegen een plafond van beton. Vaak wordt er ook veel glas gebruikt met als gevolg dat wanden, plafond en vaak ook de vloer hard zijn afgewerkt. Nadeel daarvan is dat er een hinderlijke galm ontstaat. Deze maakt het bijna onmogelijk om in een kantoorruimte je werk nog goed uit te kunnen voeren. Mensen worden snel afgeleid en vinden het moeilijk zich te concentreren. Daarnaast gaan ze harder praten om zichzelf nog verstaanbaar te kunnen maken waardoor het hinderlijk effect voor andere alleen en voorzichzelf alleen nog maar groter wordt. Kortom dit soort kantoorruimten vragen om een aanpak van de akoestiek.

Akoestiek op maat

Daar waar de installaties in het zicht zitten is het een uitdaging om de akoestiek te verbeteren. Voor Allkoestiek geen probleem doordat wij op maat kunnen werken blijft de stoere uitstaling van het kantoor in tact. En gaat een goede akoestiek niet ten kostte van de minimalistische uitstraling en de industriele look.

Toegepaste producten

01 - Allceiling

Logo-allceiling-akoestisch-element.png
Minimalistisch en kaderloos paneel voor "zwevende" montage tegen wand, plafond of dak

Lees verder

Klik voor advies op maat