Allgym akoestische sportzaalpanelen kunnen tegen een stootje Details geen enkel probleem met Allimpact Allgym® akoestisch sportzaalpaneel Gymzaal De Waterlelie Cruquius - Allgym® akoestisch sportzaal paneel Stille sportzaal dankzij Allgym akoestische sportzaalpanelen

De garanties van Allkoestiek...

..een prima werkende oplossing voor uw akoestisch probleem
..mooie en esthetisch passende producten voor ieder budget
..levering of complete montage van A t/m Z en tip-top geregeld
Lees het Allkoestiek stappenplan

Nationale Sportvakbeurs Gorinchem

Sporten in een gymzaal, sporthal of sportzaal is onder normale omstandigheden al rumoerig. Iedereen is wel bekend met het geluid van de piepende schoen, de stuiterende bal, het scheidsrechtersfluitje en het geroep en geschreeuw van sporters.

De akoestiek van uw sport- en gymzaal is een belangrijk thema. Diverse onderzoeken tonen namelijk aan dat een slechte akoestiek in uw sportruimte schadelijk is voor de gezondheid. Vooral sportleraren lopen grote risico's. Bovendien blijkt men veel prettiger te sporten in een zaal met een aangenaam akoestisch klimaat.

Akoestiek verbeteren 

Een goede akoestiek begint met een nagalmmeting. Deze meting geeft exact weer wat de nagalmtijden in de gymzaal in de huidige situatie zijn. Met deze informatie kunnen wij vervolgens berekenen welke akoestische aanpassingen noodzakelijk zijn om aan de norm te kunnen voldoen. Voor sportaccommodaties zijn normen opgesteld door het NOC*NSF. Deze zijn overgenomen in de Arbocatalogus.  

Brand-, stoot- en balveilige oplossingen

Met de akoestische oplossingen uit onze unieke gecertificeerde productlijn lukt het zeker om uw sport- en gymzaal van een goede akoestiek te voorzien. Omdat al onze panelen brand-, stoot- en balveilig (dus duurzaam) zijn, bent u op de lange termijn gegarandeerd van een aangenaam akoestisch klimaat.  Nadat in de gymzaal akoestische materialen zijn aangebracht, verrichten wij een controlemeting waarvan u een rapportage ontvangt.

Wij werken met een 100% tevredenheidsgarantie op het akoestisch eindresultaat zodat u zeker weet dat de gymzaal vanaf dat moment voldoet aan de eisen. In het onderstaande filmpje kunt u het verschil horen tussen de akoestiek in een gymzaal voor- en nadat onze akoestische panelen zijn aangebracht.  

Bezoek ons op stand 293, het stilste plekje van de beurs

We nodigen u van harte uit op de Nationale Sportvakbeurs in Gorinchem op woensdag 30 november als u meer wilt weten over onze akoestische oplossingen voor sport- en gymzalen. Bovendien kunt u in het stilste kamertje van de beurs, onze Allexperience, ervaren hoe het is om in een ruimte te zijn zonder nagalm. Als u nieuwsgierig bent naar ons aanbod of gewoon verlangt naar een rustmomentje, zien we u graag bij standnummer 293.

De beurs vindt plaats van 10.00 tot 20.00 uur. Gratis tickets zijn te verkrijgen via: https://nsvb.ticketteam.com/nsvb.html.

Het adres van de beurs is:

Langs de A15, afslag 28
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

Advies op maat