Akoestiek verbeteren nog nooit zo easy met dit akoestisch paneel

Allkoestiek introduceert een nieuw product. De Allpanel. Dit is een akoestisch paneel die verlijmd wordt aan het plafond of aan de wand. De panelen zijn handzaam en daardoor eenvoudig zelf te verwerken. Het paneel heeft de looks en de feel van de Allceiling akoestische elementen. Alleen zijn ze aan één zijde niet afgewerkt en daarom alleen geschikt om te verlijmen.

Uitermate geschikt voor lage ruimten

Omdat akoestisch paneel gelijmd wordt is het geschikt voor lage ruimten. Wanneer er gekozen wordt voor het verlijmen van het paneel zullen er meer panelen nodig zijn dan wanneer er gekozen wordt voor een zwevende montage zoals met de Allceiling akoestische elementen kan. Maar niet altijd is een zwevende montage mogelijk. Doordat het paneel niet groter is dan 1.200 x 600 mm is het easy om het zelf te monteren.

Leverbaar in 2 uitvoeringen

Het akoestisch paneel is leverbaar met een facetrandje van 2 mm. Door deze uitvoering kunnen de panelen tegen elkaar verlijmd worden. Ook is het paneel leverbaar met een rechte rand. Er dient dan rekening gehouden te worden met een onderlinge afstand van 8 mm.

Meerdere kleuren leverbaar

Het kleurengamma van de Allceiling is gelijk aan het kleurengamma van de Allpanel. Maar wist u dat deze zeer uitgebreid is. Er zijn namelijk 16 kleuren leverbaar. Waarbij heeft meest gekozen wordt voor wit (Pure White). Hetgeen dan ook een voorraad product is bij ons. Daarnaast is er zwart (Raven Black) en 5 tal grijs tinten(French Grey, Mist Grey, Concrete Grey, Papyrus Grey en Anthracite Grey). De andere kleuren varieren van blauw naar groen naar oranje en geel. Voor bepaalde kleuren geldt een minimale afname en over het algemeen een iets langere levertijd.

Akoestiek verbeteren met dit akoestisch paneel

Wanneer u de akoestiek wilt verbeteren in een ruimte maar niet weet hoe u dit moet aanvliegen. Neem dan contact met ons op. Wij nemen u dan graag bij de hand. Wij kunnen u een advies geven op afstand door het bekijken van foto's van de ruimte maar het kan ook zijn dat wij besluiten om langs te komen om een nagalmtijdmeting uit te voeren. Op deze manier kunnen wij ons advies ook garanderen. In een kort verslag kunt u de gemeten waarden zien, een overzicht van de benodigde aantallen en een prognose na het monteren van de Allpanel akoestische panelen. 

Productblad Contact

Gerelateerde producten

Allpanel

logo-allpanel-akoestisch-paneel.png
Handzaam en verlijmbaar kaderloos akoestisch paneel.

Lees verder